Minyatürlerde Efsanevi Mitolojik ve Kozmolojik Unsurlar

Yazma Eser Araştırmalarında Kitap Sanatlarının Bilinci ve Farkındalığı Sertifika Programları Minyatür V

Yeni bir sertifika programı ile karşınızdayız.

“Minyatürlerde Efsanevi Mitolojik ve Kozmolojik Unsurlar” konu başlığı ile 10 hafta sürecek olan sertifika programımıza katılım şartları aşağıda yer almaktadır.

• Zoom Meeting programında gerçekleştirilecek olan sertifika programına alanında ihtisas sahibi olanlar, lisansüstü öğrencileri katılabileceklerdir.
  • Programa katılmak isteyenlerin ism@fsm.edu.tr adresine mail göndererek başvuru kabul onayını almaları gerekmektedir.
  • Katılım ücreti 500 TL’dir. FSMVÜ mezun ve mensuplarına %20 indirimlidir. Ücretin aşağıda bulunan IBAN numarasına yatırılması gerekmektedir.
  • Katılımcıların ödeme yaparken alıcı kısmına Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi” yazması  açıklama kısmına “Ad-soyad, Tc kimlik numaraları ve katılmak istedikleri sertifika programının adını” yazmaları gerekmektedir.
  • Banka Adı: Vakıf Katılım Bankası

Şube: Merkez Şube

IBAN TR 1400 2100 0000 0021 4530 0001

• Oturumlar kapalı bir biçimde gerçekleştirilecektir.
  • Sertifika alabilmek için %80 devam zorunluluğu mevcuttur.

Hazırlayan: Betül BİLGİN, Aslıhan ERKMEN

Koordinatör: Firdevs TÜRKER UĞUZ