Hat Sanatı Tarihini Yazılı Kaynaklarından Okumak II

"Hat Sanatı Tarihini Yazılı Kaynaklarından Okumak" (Arapça Temel Eserler) Başlığı çerçevesinde Zoom Meeting Programıyla gerçekleştirilecek olan Hat II Okuma Programımıza Hüsn-ü Hat alanında araştırma yapan veya yapacak olan tercihen Mimarlık, Tarih, Sanat Tarihi, Geleneksel Sanatlar veya İslam Sanatlar alanlarındaki Yüksel Lisans ve Doktora öğrencileri katılabileceklerdir. (Bir hafta öncesinden gönderilen makale veya yardımcı kaynakların katılımcılar tarafından okunması zorunluluk arz etmektedir.) Seminere katılmak isteyenlerin ism@fsm.edu.tr adresine mail göndererek başvuru kabul onayını almaları gerekmektedir.

**Program ücretli olup kontenjan sınırlıdır.

• Katılım ücreti 400 TL'dir. Ücretin asşağıda bulunan IBAN numarasına yatırılması gerekmektedir.
  • Katılımcıların ödeme yaparken alıcı kısmına "Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi" yazması açıklama kısmına "Ad-Soyad, TC Kimlik numaraları ve katılmak istedikleri sertifika programının adını" yazmaları gerekmektedir.
  • Sertifika programının adı IBAN açıklamasında "Hat I Okuma Programı" olarak belirtilmesi önemle rica olunur.
  • Banka Adı: Vakıf Katılım Bankası
    Şube: Merkez Şube
    IBAN: TR 1400 2100 0000 0021 4530 0001
  • Oturumlar kapalı bir biçimde gerçekleştirilecektir.
  • Sertifika alabilmek için %80 devam zorunluluğu mevcuttur.

Hazırlayan: Yasemin SÖNMEZ

Koordinatör: Firdevs TÜRKER UĞUZ