100. Yıl Kutlamalarında Vakıf Kültür Sanat
Seminer-Workshop-Gezi programımız Başlıyor!!

“Vakıf Kültür Sanat” başlığıyla Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1.-2. Bölge Müdürlükleri, Fsmvü Toplum Araştırmaları ve Uygulama Merkezi, Fatih Sultan Mehmet ve Dönemi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Evliya Çelebi Çalışmaları Merkezi iş birliğinde 15-29 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Seminer-Workshop-Gezi programımızı kaçırmayın!!

• Program ücretli olup her kategorinin ücretlendirmesi ayrıdır.
  • Günlük seminer/ workshop program ücretleri 1.500 TL, Vakıf İmaretlerinde Yemek Geleneği workshop programı 3.000 TL’dir.
  • * İşareti ile belirtilen seminerler ücretsiz olup tüm ilgililerin katılımına açıktır. Ancak katılım için maille bilgilendirme gerekmektedir.
  • Program FSMVÜ mezun ve mensuplarına %20 indirimlidir.
  • Her program 20 kişi ile sınırlıdır.
  • Öğle yemeği giderleri (üniversite imkanlarından istifade edilebilir) katılımcılara aittir.
  • Yurt içi ve yurt dışından konu ile ilgili lisans, yüksek lisans öğrencilerinin ve araştırmacıların katılımına açık olup öğrenim dili Türkçedir.
  • Sertifika alabilmek için programın katılım zorunluluğu vardır.
  • Gezi programına en az bir programa kayıtlı tüm öğrenciler katılabilecektir.
  • - Katılımcıların ödeme yaparken alıcı kısmına “Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi”, açıklama kısmına “Ad-soyad, TC kimlik numaraları ve Workshop Programının Adını” yazmaları gerekmektedir.

Banka Adı: Vakıf Katılım Bankası

Şube: Merkez Şube