Kalem-i Siyahî Tekniği ve Mehmed Siyah Kalem
İlhamdan Mülheme Usta-Çırak Atölye Çalışmalarımızda “Kalem-i Siyahî Tekniği ve Mehmed Siyah Kalem” başlıklı bir workshop programımız daha başlıyor!!

Dr. Lale Uluç, Said Chuanyi Lei, Öğr. Gör. Jahongir Ashurov ve Aysun Mirzeoğlu eşliğinde İki gün sürecek olan programımızı kaçırmayın..

•Program katılım şartlarımız

Program yurt içi ve yurt dışından konuyla ilgili lisans, lisansüstü öğrenciler, akademisyen ve araştırmacıların katılımına açıktır.

Program ücretlidir ve 20 kişi ile sınırlıdır.

*Atölyeye katılmak isteyenlerin ism@fsm.edu.tr adresine mail göndererek başvuru kabul onayını almaları gerekmektedir.

*Katılım ücreti 500 TL’dir. FSMVÜ mensup ve mezunlarına %20 indirimlidir. Ücretin aşağıda bulunan IBAN numarasına yatırılması gerekmektedir.

*Katılımcıların ödeme yaparken alıcı kısmına “Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi”, açıklama kısmına “Ad-soyad, TC kimlik numaraları ve Workshop Programının Adını” yazmaları gerekmektedir.

Banka Adı: Vakıf Katılım Bankası

Şube: Merkez Şube