Dürr-i Yetim - Sanatımızda Hz. Peygamber Sergisi

İslam Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Albaraka Sanat, FSMVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğinde düzenlenecek "Dürr-i Yetim" Sanatımızda Hz. Peygamber sergisinin eser başvuruları başladı.

KATILIM ŞARTLARI

• FSMVÜ Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde öğretim elemanı, lisans ve lisansüstü öğrencisi ya da mezunu olmak
  • Tema ile ilişkilendirilmiş 30x40 cm'den küçük, 90x100 cm'den büyük olmamak şartıyla en fazla iki (2) eser ile katılım sağlanabilir.
  • Aşağıda belirtilen tarihlerde müracaatı yapılmış eserler ilgili tarihlerde jüriler tarafından değerlendirilip, sanatçıya sergi katılım durumu bildirilecektir.
  • Müracaat esnasında eser görselinin en az 300 dpi ve jpeg formatında olması gerekmektedir.
  • Sergi sonunda katılım ve teşekkür belgesi verilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 28 Ekim 2022

Katılım Son Bildirim Tarihi: 07 Kasım 2022